Mountainbiken-boz.nl. heeft in samenwerking met E-Chopper Bergen op Zoom een aantal mooie E-choppers beschikbaar. We hebben in de regio Bergen op Zoom dus een geweldige nieuwe activiteit toegevoegd aan het huidige aanbod. Bergen op Zoom, en met name de Brabantse Wal, staat nationaal bekend als een geweldig fietsgebied. Wat is er nu gaver dan deze routes te verkennen per E-chopper?

De E-chopper is een elektrische aangedreven bromfiets waarvoor je enkel een (scooter) rijbewijs nodig hebt. Deze sportieve E-Choppers zijn nu exclusief te huur bij E-chopperboz.nl en Mountainbiken-boz.nl. Maak nu een schitterende tocht in de regio Bergen op Zoom met je vrienden, familie en/of collega’s! Ben je opzoek naar een leuke groepsactiviteit of een teamuitje? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op omtrent de mogelijkheden bij E-chopper Bergen op Zoom of reserveer jullie uitje online.

Wil jij een E-Chopper huren om lekker door de buitenlucht in Bergen op Zoom te toeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij ons een E-Chopper huren voor 2 uur, 3 uur of een hele dag! Op onze E-choppers kunnen jullie door de mooie binnenstad rond rijden of jullie kunnen ervoor kiezen om door het mooie bosrijke gebied te rijden. We hebben dan ook verschillende routes/mogelijkheden hierin. Uiteraard zijn jullie vrij om zelf een eigen route te rijden op onze sportieve E-Choppers.